کودکان افغان هم نیاز به کمک دارند

یکشنبه, 03 آبان 1394 03:35

کودکان افغان هم نیاز به کمک دارند

از امروز و با پایان یافتن ماه مهر که آخرین مهلت پرداخت شهریه کودکان افغانستانی بود، تماس‌های مدارس آنها شروع شد. دیگر جای چانه‌زنی هم وجود ندارد؛ نه امکان قسط بندی وجود دارد، نه تخفیفی در کار است و نه مهلت اضافه‌ای.

شهریه هر کودک 210 هزار تومان است. برخی از آنها توانستند تخفیفی بگیرند و برخی دیگر امکان تخفیف ندارند. تقریباً نیمی از بچه های افغانستانی ثبت نام شدند و نیم دیگر مانده اند. ظرف یکی دو روز آینده آنها که شهریه ندهند از کلاس‌ها اخراج خواهند شد و مثل دفعات پیش گریان به خانه برمی‌گردند و مادرها هم نا امید و هراسان دست بچه ها را می‌گیرند و به دفتر می‌آیند و تقاضای کمک دارند.

امیدواریم که امسال هم بتوانیم از عهده این مشکل بر بیاییم. اما مسئله ای که شرایط را دشوار می‌کند این است که به دلیل برخی حساسیت‌ها و دیدگاه های موجود، معمولا این کودکان حامی ندارند و همچنین ما نیز برای تأمین هزینه آنها، محدودیت هایی داریم و صرفاً مبالغی را می‌توانیم برای آنها خرج کنیم که یا به همین نیت به حساب کانون واریز شده باشد و یا حساسیت خاصی در مورد نحوه هزینه مطرح نشده باشد.

امیدواریم امسال هم بتوانیم از عهده این مشکل بر آییم، زیرا با وجود احترام به دیدگاه مخالف، اما ما باور داریم که اولاً همه کودکان در هرکجای دنیا که هستند حق برخورداری از حقوق اولیه خود را دارند که تحصیل هم یکی از این حقوق است. ضمن این که این کودکان به دلیل مشکلات متعدد مهمان سرزمین ما هستند و در آخر اینکه با هر زاویه دیدی، کودک تحصیلکرده و آگاه قدرت تصمیمگیری و انتخاب صحیح تری در اجتماع خواهد داشت، نسبت به کودکی که به جای برخورداری از حقوق اولیه اش با وجودی پر از حقارت و نفرت و محرومیت رشد می‌کند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *