1- سرپرستی مجازی یک کودک:
در این طرح میتوانید از بین کودکان بیسرپرست یا کودکان تکسرپرستی که از شرایط معیشتی مناسب برخوردار نیستند و یا کودکانی که والدین آنها به دلایل مختلف مانند: فوت، اعتیاد، کودکآزاری، زندانی بودن و مشکلات روحی، امکان سرپرستی از آنها را ندارند و نزد بستگان نگهداری میشوند، سرپرستی مجازی کودکی را قبول کرده و ماهانه مبلغی (حداقل 150 هزار تومان) برای او واریز کنید.
برای انتخاب کودک مورد نظر میتوانید با هماهنگی کانون، لیست بچههای تحت پوشش را دریافت و انتخاب کنید و یا انتخاب را به ما واگذار کنید. در صورتیکه ویژگی خاصی در نظر دارید نیز میتوانید در فرم مربوطه ذکر کنید.
مبلغ اهدایی را از سه راه میتوانید به دست کودک خود برسانید:
1- واریز به حساب کانون تا ما، با توجه به نیازهای ضروری کودک در هر ماه، آن را برایش هزینه کنیم؛
2- واریز به شماره حساب کودک تا سرپرستان او، برایش هزینه کنند؛
3- پسانداز در حساب آتیه کودک.
در صورت تمایل به همکاری با این طرح بخش همکاری با ما - سرپرستی مجازی کودک را مطالعه فرمایید.
2- طرح درمان: (كمك هزينه درمان)
کودکان در وهله نخست نیاز به جسمی سالم و فارغ از درد دارند تا بیدغدغه و رنج بتوانند برای تحصیل و ساختن فردایی روشن و پر امید گام بردارند. طرح درمان مخصوص کودکانی است که به بیماریهای مختلفی مانند: سوءتغذیه، ناراحتیهای کلیه، قلبی، گوارشی و بیماریهای خاصی مانند ام اس یا سرطان مبتلا هستند و توانایی تأمین هزینههای درمان آنان وجود ندارد.
کانون سرو با تمرکز ویژه بر این گروه از کودکان، طرح سلامت و درمان آنان را در اولویت قرار داده و با تأمین کمکهزینههای اعمال جراحی، هزینههای بیمارستانی و معالجات سرپایی، تهیه رایگان دارو و تخفیف برای انجام معاینات تشخیصی مانند آزمایش، سونوگرافی، رادیولوژی و ... سعی در بهبود هرچه سریعتر کودکان و بازگشتشان به فضای آموزش و تحصیل دارد. همچنین در طی دوره درمان، هماهنگی با مدارس کودکان بیمار توسط رابطین آموزش و نیز ارائه آموزشهای خصوصی به کودکان برای جبران عقب افتادن از درسها، انجام میشود.
برای همکاری با این طرح میتوانید به این روشها عمل کنید:
- واریز وجه نقد برای کمک به هزینههای درمان کودکان بیمار از طریق پرداخت مبالغ موردی یا عضویت؛
- اگر پزشک هستید و یا در زمینه خدمات پزشکی مانند: سونوگرافی، رادیولژی، تهیه دارو و ... امکان همکاری دارید و یا امکان آموزشهای کمکی به کودکان بیمار را دارید، از طریق بخش همکاری با ما - یاوران سرو با ما همراه باشید.
3- طرح شادمانیهای کوچک:
تفریح و شادی از ضروریات دوران کودکی است؛ اما در کودکانی که از همان سالهای اولیه زندگی، تلخی و گزندگی مشکلات ناشی از فقر آنان را درگیر میکند و سنگینی مسئولیت و اندوه مشکلات خانواده، سبکباریشان را برای شادابی از بین مییرد و طراوتی برای بازی و فضایی برای تفریح باقی نمیگذارد، خلق لحظههایی که بتواند بهانه کوچکی برای شادمانیشان باشد، حیاتی به نظر میرسد.
در طرح شادمانیهای کوچک گهگاه با خرید هدایایی کوچک در قالب جوایز تحصیلی یا عیدی و یا برآورده کردن برخی از آرزوهای کوچک آنان ، سعی میکنیم شادی گمشده کودکی را به دنیای آنان بازگردانیم و یا با برگزاری تورهای تفریحی، یک روز شاد برای آنان فراهم میشود تا حداقل یک روز گرداب تلخ پیرامونشان را فراموش کنند و بازیگوشانه به زندگی لبخند بزنند.
برای حمایت از این طرح میتوانید از طریق عضویت و یا پرداخت مبالغ موردی با ما همکاری کنید.
4- طرح خورشید (كمكهزينه درمان اعتیاد کودکان):
اعتیاد از سیاهترین پیامدهای فقر مالی و فرهنگی است. متأسفانه هرکجا مشکلات ناشی از فقر گسترده و ریشهدار شود، بستر مناسبی برای ابتلا به اعتیاد بهخصوص در میان جوانان و نوجوانان ایجاد میشود. شمار کودکان مبتلا به اعتیاد رو به فزونی است. بسیاری از این کودکان بدون اینکه خود در این تصمیم دخیل باشند به دلایل مختلف توسط والدین یا سرپرستان معتاد خود، به اعتیاد، آلوده میشوند.
سعی ما بازگرداندن این دسته از کودکان و نوجوانان به شرایط زندگی عادی است، بدین منظور امکان درمان آنان در محیطی مناسب را فراهم آورده و سپس تا زمان بازگشت کامل به زندگی عادی و فضای تحصیل، آنان را همراهی میکنیم. رابطین سرو با هماهنگی مسئولان مدارس، حمایتهای روانی و عاطفی پس از ترک، آموزشهای کمکی برای جبران درسهای عقبافتاده، رسیدگیهای پزشکی و کنترل فضای زندگی و شرایط آنان را تا مدتها پیگیری میکنند.
برای همکاری با این طرح میتوانید در تأمین هزینههای مربوط به بستری شدن کودکان و نوجوانان در کمپهای مخصوص از طریق پرداخت مبالغ موردی، ما را یاری دهید و یا اگر امکان مشاوره روانی، کمک در زمینه ترک اعتیاد و یا تدریس خصوصی را دارید از طریق همکاری با ما - یاوران سرو ما را آگاه سازید.
5- یاوران سرو:
اشخاص حقیقی و حقوقی میتوانند یاوران سرو باشند:
- متخصصانی که مایل هستند در زمینه تخصص خود خدمات رایگان یا خدماتی با هزینه کمتر به افراد تحتپوشش ارائه دهند؛ خدماتی مانند: پزشکی، دندانپزشکی، روانپزشکی، تهیه دارو، سونوگرافی، رادیولوژی، آزمایشگاه تشخیص طبی، خیاطی و...؛
- متخصصانی که میتوانند حرفه خود را آموزش دهند؛ حرفههایی مانند: آرایشگری، قالیبافی، مکانیکی، تراشکاری، جوشکاری، خیاطی و ...؛
- مدرسانی که میتوانند در کار آموزش کودکانی که نیاز به کمکهای آموزشی دارند همکاری کنند؛ تدریس کامپیوتر، زبان و دیگر درسها در مقاطع مختلف؛
- شرکتها، نمایندگیها و فروشگاههایی که مایل هستند بخشی از درآمد خود را به حمایت از کودکان کانون سرو اختصاص دهند؛
- هنرمندان و علاقهمندانی که تمایل دارند بخشی از درآمد حاصل از اجرای تئاتر، کنسرت، نمایش فیلم و ... را به حمایت از کودکان کانون سرو اختصاص دهند؛
- اماکن تفریحی که میتوانند تسهیلاتی را برای استفاده کودکان سرو در اختیار کانون قرار دهند؛ مانند: سینماها، تلهکابین، شهربازی و ... .
اگر مایل هستید از یاوران سرو باشید؛ از طریق بخش همکاری با ما – یاوران سرو اقدام کنید.
6- طرح توانمندسازی خانواده:
تصور اینکه بتوان کودکی را مورد حمایت قرار داد یا با فراهم کردن امکان تحصیل و حرفهآموزی او، آینده روشنتری را برایش رقم زد، بدون توجه به شرایط خانواده و فضایی که کودک در آن زندگی و رشد میکند، تصوری بسیار اشتباه است. چگونه میتوان از کودکی که در خانهای سرد و بدون بخاری شب را بهسر میبرد، یا کودکی که مادر بیمارش در بستر افتاده و امکانی برای رسیدگی به او فراهم نیست، انتظار انگیزه تحصیل و تمرکز کافی برای درس خواندن داشت.
ما بر این باوریم که ایجاد انگیزه تحصیل و تلاش در کودکان، نیاز به بستر مناسب و وجود امکانات بهداشتی، روانی و معیشتی حداقلی دارد. در این طرح، خانوادههای کودکان بهصورت غیرمستقیم حمایت میشوند. در درجه اول درمان بیماریهای سخت افراد خانواده مدنظر قرار میگیرد و سپس نیازهای اساسی خانواده همچون نیاز به وسایل ضروری زندگی از قبیل یخچال، گاز و بخاری رفع میشود. پس از آن، مرحله مهم و اساسی، یعنی تلاش برای توانمندسازی خانواده کودک آغاز میشود تا خانواده توان لازم برای رفع نیازهای مالی خود را بهدست آورد.
در این راستا، با فراهم آوردن امکان آموزشهایی همچون آرایشگری، خیاطی و قالیبافی به مادران سرپرست خانواده و یا حرفههایی مانند جوشکاری، مکانیکی و تراشکاری به فرزندان بزرگتر خانواده، تلاش میکنیم خانواده بهصورت مستقل قدرت درآمدزایی و ایجاد بستر مناسب برای تحصیل کودکان را فراهم آورد.
برای همکاری با این طرح میتوانید از طریق عضویت یا پرداخت مبالغ موردی ما را در تأمین هزینههای مربوطه یاری کنید. اگر وسیلهای برای اهدا دارید از طریق بخش اهداکنندگان با ما در تماس باشید. همچنین اگر امکان آموزش حرفه یا تخصص خود را دارید از طریق بخش همکاری با ما - یاوران سرو ما را آگاه کنید.
7- طرح برگزاری کنسرت، جشنواره و ...
علاقهمندان و هنرمندان داوطلب میتوانند از طریق این طرح، بخشی از درآمد اجرای کنسرت، تئاتر، فیلم و ... را به حمایت از کودکان سرو اختصاص دهند. برای همکاری با این طرح از طریق بخش همکاری با ما - یاوران سرو ما را همراهی کنید.
8- طرح خانه شبانهروزی کودکان:
با توجه به عدم وجود خانهی شبانهروزی برای دختران در محدوده شهرستان ورامین و وجود مشکلات متعدد ناشی از آن از جمله نبودن امکان نگهداری مناسب از دختران بدون سرپرست یا بدسرپرست و حساسیت خاص این معضل به ویژه برای دختران، کانون سرو سعی دارد بعد از طی مراحل اداری و کسب مجوزهای لازم، خانه کودکی برای نگهداری از دختران در دو رده سنی 0 تا 7 سال و 7 تا 12 سال تأسیس کند. در حال حاضر همزمان با پیگیریهای اداری برای گرفتن مجوز، تلاش برای تهیه زمین مناسب برای تأسیس این مکان در دست اقدام است.
این طرح مخصوص کودکانی است که به بیماری های مختلفی مانند سوء تغذیه، ناراحتی های کلیه، قلبی، گوارشی و بیمار های خاصی مانند ام اس یا سرطان مبتلا هستند و توانایی مالی برای تامین هزینه های درمان آنان وجود ندارد.
در این طرح می توانید از بین کودکان بی سرپرست یا کودکان تک سرپرستی که از شرایط معیشتی مناسب برخوردار نیستند و یا کودکانی که والدینشان به دلایل مختلف امکان سرپرستی از آن ها را ندارند، یک نفر را انتخاب کرده و مبلغی را به صورت ماهانه واریز نمایید.
در این طرح، خانواده های کودکان به صورت غیر مستقیم مورد حمایت قرار می گیرند. در درجه اول کمک به درمان بیماری های سخت افراد خانواده در اولویت قرار دارد، پس از آن رفع نیازهای اساسی خانواده مانند وسایل ضروری زندگی و سپس، سعی در توانمند سازی خانواده کودک برای رفع نیازهای مالی خویش است.